Kooistra Geveltechniek

Diensten

Het complete proces
van engineering tot montage

Kooistra Geveltechniek biedt een totaalpakket op het gebied van gevelsystemen. Dat houdt in: engineering, functioneel ontwerp, productie, levering en montage van gevelelementen voor utiliteits- en woningbouwprojecten. De gevelbekleding wordt toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel Nederland.

Wij zijn gecertificeerd applicateur voor alle voorkomende hoogwaardige verlijmingen van gevelcomponenten. Daarvoor gebruiken we alleen hoogkwalitatieve materialen van leveranciers die we kennen en vertrouwen. Voordat we aan de slag gaan informeren we u duidelijk over de gebruikte materialen en technieken. Uw project wordt vervolgens met de grootste zorg uitgevoerd.

Werk onder regie

Niet altijd worden we ingeschakeld voor het totale pakket. Ook voor een specifiek onderdeel van een bouwproces zijn we inzetbaar. Zo plaatsen we houtskeletbouw-elementen voor leveranciers van speciale producten als zichtbeton of 3d-geprint keramiek. Of monteren we kozijnen en glas voor aannemers, waarbij onze eigen glasrobots voor het plaatsen van zware glazen panelen goed van pas komen.
Veel opdrachtgevers waarderen ons ook vanwege onze eigen productiehal met nieuwe robottechnologie, waar we gevelpanelen efficiƫnt kunnen voorzien van gevelbekleding.

het complete proces

Advies

Welk systeem is voor uw project het beste? We gaan graag met architecten, opdrachtgevers en eindgebruikers in gesprek over de wensen en randvoorwaarden en komen dan met een goed gefundeerd advies.